O nama

Pokretanjem Splitv-portala želimo napraviti jedan iskorak u medijskom prostoru u Splitsko-dalmatinskoj županiji drugačijim načinom rada i pristupom novinarstvu.

U vrijeme novih brzih medija, a naročito poplavom svakakvih portala, stranica, televizija prepunih CopyPaste sadržajima, žutilom i trovanjem krajnjih korisnika svakakvim temama otvara se prostor za jedan projekt koji zamišljamo kao portal s isključivo autorskim sadržajima baziran na multimediji, a prvenstveno na kvalitetnim video sadržajima. Pratit ćemo sve što drugi ne prate i prate, bez CopyPaste tekstova, bez krađe tuđih fotografija i videomaterijala, bez snimanja golova s plazmi sportskih kladionica i s televizija u sobama, 100 % bez kršenja bilo čijih autorskih prava.
Uz to spremamo i na tisuće AUTORSKIH kratkih videozapisa s nikad nigdje u našim medijima objavljenim materijalima iz Domovinskog rata.

Teme ćemo obrađivali kroz kratke video priloge, javljanja UŽIVO iz svih područja od kulture, sporta, zabave, političkih aktivnosti Grada i Županije na jedan novi moderan način koji garantira gledanost i kvaliteta po sistemu nekih svjetskih portala koji je kod nas još u začetcima.

Već smo prije 8 godina pokrenuli YouTube kanal Arhivcrotv koji ima preko 5. 000. 000 gledanja i probno prije par mjeseci FB stranicu Spltv-Videoportal i tu se vidi veliko interesiranje javnosti za ovakav format novinarstva.
Krećemo u poštenu borbu s drugim portalima na malo drugačiji način, Vama garantiramo zabavu, informacije, istinu, a od Vas očekujemo podršku, savjete i gledanost.