Traju završne pripreme pred otvaranje Croatia Boat Showa s više od 100 izlagača

205 pregledaTraju završne pripreme pred otvaranje Croatia Boat Showa s više od 100 izlagača
Premijere će se službeno najaviti u ponedjeljak, ali već sad se zna da dolazi Fiart s dva nova modela, zatim Super Rib, hrvatski proizvod koji će izložiti čak četiri svoja broda i Azimut – jedan od najvećih brendova u svijetu što se tiče nautike. Tako da će biti za svakoga po nešto. Od malih brodica, tipa Betina, do jahti od 25, 30 metara i u moru će biti više od 70, 80 brodova, uz one koji će biti izloženi na kopnu.
Na Gatu svetog Nikole ovogodišnji Boat Show imat će i botanički predznak, pa će uz brodove i nautičku opremu biti izložena i hortikultura. U suradnji s tvrtkom "Botanica Pologrina" organizatori sajma posjetiteljima tako pripremaju bujno iznenađenje, za koje kažu da se jednostavno mora doći pogledati uživo.
Već 16 godina zaredom, u mjesecu travnju, u Splitu se organizira Croatia Boat Show, koji okuplja najznačajnija imena nautičke industrije. Sajam koji već dugi niz godina potvrđuje svjetske standarde u nautičkom sajmovanju zauzimajući jednu od deset vodećih manifestacija u cijelom svijetu.